Page Title

Met eigen voertuig aan boord - veilig naar het vakantieoord!

Met SNCF France je voertuig van Parijs naar de Atlantische kust of de Côte d’Azur laten vervoeren. Van de maand juni tot september zijn er vijf verbindingen beschikbaar.

Terwijl je auto of motorfiets met SNCF France door Frankrijk reizen, kunt u zelf het vervoer kiezen. Met een TGV, vliegtuig of carpooling kunt u veilig en uitgerust naar de bestemming in Frankrijk reizen.

(klik op beeld voor vergroten!)

 

Drie dingen die men beslist zou moeten weten!
Wetenswaardigheden over vervoer met SNCF!

Voertuigen

Auto’s worden van SNCF France met volgende maximale afmetingen geaccepteerd: leergewicht >350kg , beladen , 2.5 ton, aanhanger lengte < 3.80 m incl.koppeling
SNCF_auto
Motorfietsen, scooters, zijspannen en quads worden van SNCF France met volgende maximale afmetingen geaccepteerd :     SNCF_moto

Keuze van vervoer

Als klant van SNCF France heeft men de keuze :

 •  met de trein apart maar toch parallel reizen voor personen en voertuig,
 •  een ander vervoermiddel dan de trein nemen zoals (Qui)bus, vliegtuig, carpooling
 •  helemaal niet reizen en zijn voertuig door iemand anders op de plaats van bestemming laten ophalen.

SNCF France stappenplan

Vervoer in drie stappen
 1. Het zal rond 45 minuten voor uw voertuig vergen (afhankelijk van hoe druk het is) om het in te checken. Het auto kan zonder kosten op het parkeerterrein en de motor overdekt geparkeerd worden.
 2. Daarna kan men te voet gaan of met een kostenloze pendelbus naar het treinstation (Parijs Bercy, Avignon, Fréjus st-Raphaël en Narbonne van 23.06 tot 07.09.) gebracht worden of een alternatief vervoermiddel naar de bestemming gebruiken.
 3. Het voertuig kan zonder kosten op het parkeerterrein een dag na aankomst gestald worden. Voor elke extra dag worden € 15 in rekening gebracht. Motoren worden overdekt geparkeerd

Bestemmingen

Als klant van SNCF France heeft men de keuze tussen:

 • 5 verbindingen (Parijs <> provincie)

(voor vergroten klik op afbeelding)
Ticketprijzen en tariefvoorwaarden

Hoe vroeger u uw reis plant, hoe gunstiger de prijzen:

 1. PREM(ium) tarief: beschikbaar tussen 6 manden en 21 dagen voor vertrek: €99 voor een motor of scooter en €119 voor een Standaard Voertuig (SSV) of een Groot Voertuig (LSV) geldig voor één reis naar de bestemming op bepaalde dagen en in bepaalde treinen behoudens beschikbaarheid voor deze vervoerprijzen. De kaartjes zijn niet terugbetaalbaar en niet ruilbaar.
 2. ECO(nomy) Tarief gereduceerd om 35% bij vroegtijdige boeking: De kaartjes zijn ruilbaar en terugbetaalbaar tot 50% van de prijs voor vertrekdatum
 3. Loisir tarief gereduceerd om 20% bij vroegtijdige boeking:De kaartjes zijn ruilbaar en terugbetaalbaar tot 50% van de prijs voor vertrekdatum
 4. FLEX (ible) tarief: De kaartjes zijn ruilbaar en volledig terugbetaalbaar voor vertrekdatum en op het vertrekdag tot 50% van de prijs.
Aansprakelijkheid en verzekeringkwesties
 • Binnen de grenzen van zijn aansprakelijkheid, compenseert de SNCF materiële schade direct toe te schrijven aan het vervoer op Auto/Trein, exclusief een andere schade.
 • De normale waarde van het beschadigde element is beperkt tot €389 (zonder een totaal van €10.672 per auto en €3.812 per motor te overschrijden).
 • De beperkte aansprakelijkheid van de SNCF voor sachade aan het voertuig en verlies of schade van bagage kan door een extra verzekering van €20 verzekerd worden.

Prijsindicatie auto-/motor-trein

SNCF France
SNCF France

reizen

 

reisvoorstel naar
Frankrijk,
Corsica,
Italië,
Spanje en Portugal

 

Reisbestemmingen Frankrijk

Pyreneeen Oost-West Passage

Provence du Sud

Aanvraag

 

Formulier voor aanvraag
van een offerte voor een
treinreis vanuit diverse
plaatsen in heel Frankrijk

 

 

error: Content is protected !!