Page Title

Met eigen voertuig aan boord - veilig naar het vakantieoord!

ons A&B team: Wie zijn wij

auto-trein.nl is een product van het Goa-Systems GmbH. Zijn afdeling Goa-travel Nederland verzorgd sinds 1989 als onderdeel van het internationaal werkend reisagenten netwerk naast de website bikethebest.nl ook de website auto-trein.nl.

Onze service

Onze service

Met deze website bieden onze ervaren reisagenten, ons A&B team sinds 1989 een kwalitatief superieure service zodat onze klanten met de auto of motorfiets op de treinen van de Duitse DB Bahn, Oostenrijkse öBB, de Franse SCNF, Euro Express en Optima Express veilig naar de plaats van bestemming komen.
Naast het treinvervoer bemiddelt ons A&B team reisproducten en pakketreizen van bekende touroperators en een 60-tal gespecialiseerde aanbieders van reizen. Daarmee kunnen wij een leuke vakantiereis op maat samenstellen en voor de klant tot een onvergetelijk succes maken.

Onze zekerheden

Onze zekerheden

Omdat wij zowel als bemiddelaar en touroperator optreden worden wij volgens de Nederlandse wet per definitie als touroperator verplicht reisgaranties te verstrekken. Aan deze wettelijke verplichting voldoen wij door Duitse garantiecertificaten per reisonderdeel (bv. hotel, huurvoertuig huur, etc.) te verstrekken.
Voor bepaalde reisproducten wordt de reisgarantie van betreffende aanbieder geleverd. Bij levering van twee of meerdere op maat samengestelde reisproducten of voor pakketreizen wordt door ons A&B team een Duits garantiecertificaat verstrekt.
Deze wettelijk verplichte Duitse garantiecertificaten zijn vergelijkbaar met de in Nederland en België gebruikelijke kwaliteits- en zekerheidsbewijzen.
Reisverzekeringen en aansprakelijkheid-, schade- en diefstalverzekeringen met een uitstekende dekking leveren wij conform de geldende Europese standaarden en wetgevingen.
Het register voor verzekerde Duitse reisorganisaties kan men direct raadplegen en zich persoonlijk overtuigen door ‘goa’ in het invoerveld in te tikken. Toets het register hier!

 

VvKR

Partner VvKR

Goa-travel met zijn product auto-trein.nl en bikethebest.nl heeft zich bewust niet aangesloten bij de Nederlandse reisbrancheorganisaties ANVR en SGR. Goa-travel is mede oprichter van de VvKR. Dit is een Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties in Nederland die als een alternatieve in de Nederlandse reiswereld de belangen van kleine, vaak specialistische en op duurzaamheid gerichte reisorganisaties behartigt. De VvKR geeft de reiziger meer transparantie en zekerheid door zijn toezichthouding en door het VvKR reisportaal

 

Ontmoet onze teamleden

Rüdiger

Rüdiger

Directie Nederland

Michaela

Michaela

CEO teammother

Sarah

Sarah

Reisagente

Peter

Peter

Design & marketing

Bereikbaarheidstijden:
Maandag t/m Zaterdag
van 9.00 t/m 19.00
en naar afspraak

Vestiging: Nederland
Burg. Beckersweg 83,
NL 6261 NZ Mheer
KvK-Nr.: 146.273.63

Feedback is essentieel voor een klantgericht service!
Als er vragen zijn of reacties over de producten, de service, het bedrijf of de website maak dan contact.

Telefoon
error: Content is protected !!